Vegetar gryderet

Vegetar gryderet

Prøv denne smagfulde vegetar gryderet, der kan spises som den er, med ris eller som fyld i tortillas.

Antal

2 personer

Det skal du bruge

150 g Mexicoblanding No01 1 dåse flåede tomater 1 løg 150 g kartofler 2 fed hvidløg chili efter behag 2 tsk. spidskommen 2 tsk. stødt koriander 1 tsk. kanel 2 dl. vand 1 bouillonterning 2 spsk. Heidelberg Æbleeddike.

Sådan gør du

Bønner sættes i blød i koldt vand natten over (minimum 10-12 timer). Dagen efter hældes iblødsætningsvandet ud, må IKKE bruges til kogning, frisk vand hældes på bønnerne, og de koges i 45 min. Hak løg og hvidløg i små tern Rens og hak chilien fint Skræl kartofler og skær dem i tern Opløs bouillonterningen i vandet Svits løg, hvidløg samt chili i en gryde Tilsæt kartoflerne og svits i 3 minutter Svits krydderierne og tilføj bouillonvand, æbleeddike og de flåede tomater Lad retten koge i 15 min. med låg Tilsæt bønnerne og kog yderligere 15 min. uden låg.

Tip

Udskift spidskommen og koriander med 2 tsk. karry og 1 tsk. kardemomme.

0