Vegetarisk karry med bønner og blomkål

Vegetarisk karry med bønner og blomkål

Tilberedningstid: 35 min.

Aktiv tid: 25 min.

Antal

2 personer

Det skal du bruge

200 g Toftkær forkogte økologiske hvide kidneybønner 1 løg 2 hvidløg 5 cm ingefær 1 spsk. garam marsala 1 tsk. karry ½ tsk. kanel 1 helt blomkål 1 peberfrugt 4 tomater 2 spsk. tomatpuré 2 dl fløde el. kokosmælk Salt

Sådan gør du

Hak løg, hvidløg og ingefær. Rens og snit blomkål, peberfrugt og tomater i tern. Svits hvidløg, løg og tomatpuré af sammen med krydderierne. Steg blomkålen med de øvrige grøntsager og kom kokosmælk eller fløde ved. Kom tomaterne i og smag til med salt. Lad retten simre samtidig med at bønnerne koger i en gryde for sig - begge dele i 10 min. Kom peberfrugten i gryderetten og lad retten småkoge i 4 min. Kom derefter de kogte bønner i og lad retten simre i yderligere 1 min.

Tip

Forslag til tilbehør: Ris, peanuts og frisk koriander

Produkter i denne opskrift